Cookies och personuppgifter

If Barn i bil, med webbadressen hyrabilstol.com, drivs av HTS BeSafe.

Organisationsnummer: 556518 - 8637

Adress: Mogölsvägen 28, 554 75 Jönköping

IF Barn i Bil är ett samarbete mellan HTS BeSafe och försäkringsbolaget IF


Genom att använda hyrabilstol.com godkänner du att If Barn i bil samlar in anonyma användardata. Vi gör detta för att kunna förbättra webbplatsens kundupplevelse och inte minst för att få en förståelse för vem som är intresserad av den produkt vi erbjuder. Exempel på sådan data kan vara geografisk plats (land / stad), vilken typ av utrustning du använder (mobil / PC / surfplatta), vilka sidor du är på under besöket och hur länge besöket varar.

Läs mer om vilka verktyg som används för datainsamling under titeln "Verktyg".

Om du vill beställa en bilstol från If Barn i bil samtycker du till att föras till en extern domän (adress) för att komma åt beställningsformuläret: barnibil.se, vår gamla webbplats. Denna domän ägs och drivs också av HTS BeSafe, och samma strikta regler gäller här som på leiebilstol.com. Överföringen till barnibil.se är endast av praktisk betydelse, eftersom det i dag inte är möjligt att överföra den faktiska bokningslösningen till hyrabilstol.com. Det senare är inrättat för att ge dig en bättre kundresa än vad som var fallet på barnibil.se.

BeSafe och If kan inte identifiera dig som person på hyrabilstol.com och barnibil.se innan en beställning görs på den senare URL: n och användardata ges inte eller säljs till tredje part.

När du beställer via beställningsformuläret på barnibil.se samlar vi in ​​data för att kunna fakturera dig för produkten, skicka bilbarnstol(er) och vid behov kontakta dig. Denna information skickas krypterad till oss och kommer aldrig ges bort eller säljs till tredje part. Dessa uppgifter kan tas bort från våra arkiv genom kontakt, men så länge du hyr en bilbarnstol är vi beroende av att de kan ge dig den produkt du har beställt. hyrabilstol.com och barnibil.se behåller inte kunddata längre än nödvändigt.

Kontakt

Om du vill ha mer information om integriteten på hyrabilstol.com, kontakta den person som ansvarar för webbplatsen i HTS BeSafe:

Shadi Mazhari

shadi.mazhari@hts.no

Verktyg

På hyrabilstol.com använder vi följande verktyg för att samla in anonyma data:

Google Analytics

Google Analytics är ett program som hjälper oss att förstå allt som har att göra med besökare som kommer till webbplatsen. Programmet identifierar inte individer utan sorterar dem efter geografisk plats (stad och land), åldersgrupp och kön. Det betyder att leiebilstol.com aldrig kommer att kunna identifiera dig som individ.

Dessutom har du också ett antal andra mätningar, som hyrabilstol.com använder i mycket liten utsträckning, till exempel vilken webbläsare som används och om besökaren sitter på en PC, en mobiltelefon eller en surfplatta.

Vi använder Google Analytics för att förstå den grafiska grunden för webbplatsen, dvs hur många som besöker oss, vilka sidor som besöks och hur länge de stannar på webbplatsen.

Jämför detta gärna med registrering av besökartrender på ett museum. För dem är det viktigt att veta vem som besöker museet, när de besöker, hur länge de stannar, hur de rör sig genom utställningen och var vilka konstverk är intressanta för vem. På så sätt kan de skapa utställningar och justera innehåll för att skapa bästa möjliga användarupplevelse.

Detsamma gäller oss här på hyrabilstol.com. Genom att analysera besökartrender kan vi skapa bästa möjliga användarupplevelse, vilket är positivt för både webbplatsen och besökarna.

Google Analytics är ett mycket omfattande program och används av många företag i mycket större utsträckning än vad vi gör här på leiebilstol.com. Du kan läsa mer om integriteten och säkerheten för Analytics-data här.

Google Search Console

Search Console är på många sätt relaterat till Analytics och visar oss hur många dagliga besökare webbplatsen har via Googles egen sökmotor. Programmet visar också vilken typ av ord den enskilde besökaren har letat efter för att hamna på vår webbplats. Ett exempel på detta kan till exempel vara "hyra en bilbarnstol".

Detta hjälper oss att förstå vad våra användare hittar av vår information i Google och ger oss möjlighet att justera innehållet så att det blir ännu lättare att hitta för dem som söker efter något vi tillhandahåller information om via våra enskilda sidor.

Clarity från Microsoft

Clarity är ett program som registrerar hur besökare använder webbplatsen så att vi kan få anonym information om hur webbplatsen fungerar med kundresor i åtanke. Detta ger oss möjlighet att förstå vad vi gör bra och vad vi gör dåligt, vilket i sin tur gör det möjligt för oss att skapa en ännu bättre webbplats som fungerar optimalt för dig.